Я завжди рада гостям! :)

вівторок, 28 березня 2023 р.

Семінар-практикум «Інтеграція медіаосвіти в освітній процес ЗДО»

Спікери заходу: педагоги ЗДО № 10 «Веселка» (ясла-садок) комбінованого типу Миргородської міської ради Полтавської області.

Левченко Н.Г., директор закладу, зазначила, що оптимально організована медіаосвіта в закладі дошкільної освіти забезпечує загальнокультурне зростання дорослих, навчання їх медіаграмотності та відкриває можливості для інтелектуального й особистісного розвитку дітей, допомагає навчити усвідомлено сприймати, критично осмислювати та інтерпретувати медіатексти.

А Яценко С.С., вихователь ЗДО № 10, презентувала досвід роботи щодо інтеграції медіаграмотності в освітню діяльність за програмою «Впевнений старт», що зачіпає такі проблеми, як роль спілкування в житті людини, громадянські права та обов’язки, моделювання багатоманітних соціальних ситуацій.

На завершення Світлана Сергіївна продемонструвала роботу з QR-кодами, за допомогою яких присутні змогли перейти на портал «Впевнений старт» (https://vstart.com.ua) для перегляду інформації щодо використання дидактичних ресурсів у роботі з дітьми дошкільного віку.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки