Я завжди рада гостям! :)

четвер, 6 червня 2019 р.

Оперативно методична нарада для вихователів ДНЗ та НВК Миргородсьго району

6 червня на базі Трудолюбівського ДНЗ пройшла робоча оперативно методична нарада для вихователів ДНЗ та НВК Миргородсьго району.
Нарада розпочалася зі стін ОНЗ Трудолюбівського ЗЗСО І-ІІІ ст., де педагог-організатор Таран Марія Валентинівна детально розповіла всім присутнім про нові орієнтири у освіті (Едкемп та фінська освіта. Шляхи впровадження та результативність).Бо Едкемп може зацікавити не тільки вчителів, а і вихователів.
Я, як можна доступніше розповіла
про створення та розвиток сайту ДНЗ http://trudolub-sad.ucoz.ua  та ЗОШ http://trudolub-zosh.ucoz.ua . Сучасний світ вже неможливо уявити без Інтернету, знайомство з всесвітньою мережею у багатьох починається з досить раннього віку. Маючи свій сайт – садочок (школа) має своєрідну візитку, яку можуть переглядати велика кількість людей, серед яких можуть бути і вихователі і батьки з дітьми.
Методист РМК Гнатченко Наталія Миколаївна в своїй доповіді презентувала ЮТЮБ канал «Майстерня юного дослідника». Для розвитку спостережливості вона рекомендувала проводити з дітьми досліди в ДНЗ.
Після цього пройшла оглядова екскурсія до шкільної бібліотеки, де переглянули вироби з книг, які стали з часом непотрібні. Викидати звичайно шкода, тому, звичайний аркуш паперу, сторінка з журналу або стара книга, відслуживши своє, може стати предметом для творчості.
Цю творчість ми перенесли у садочок і там провели майстер клас з Бук-арту (нове життя старих книг) та виготовили казкових героїв на згадку.
Присутні із задоволенням прийняли участь у майстер-класі з теми Лепбук, який провела методист та вихователь Ромоданівського ДНЗ  Бугаєнко Ірина Олексіївна.
Було створено пізнавальні лепбуки "Весна", «Осінь», «Зима». Процес створення був не простим (вимагав послідовності та наполегливості), але дуже цікавим та творчим для кожного! 
По закінченню методист РМК  Гнатченко Н.М. підвела підсумки засідання та ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями.



































Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки