Я завжди рада гостям! :)

суботу, 17 листопада 2018 р.

семінар-практикум для шкільних бібліотекарів

14 листопада на базі  Попівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для шкільних бібліотекарів на тему: «Розвиток професійної компетентності шкільних бібліотекарів в умовах впровадження сучасних інноваційних технологій».
Учасників семінару гостинно зустріли директор школи, заступник директора з навчально-виховної роботи, заступник директора з виховної роботи.
Зі вступним словом та привітанням до учасників заходу
звернулася завідуюча Попівської сільської бібліотеки-філіалу  з учнями.
Шкільний бібліотекар Боюнець Катерина Григорівна та заступник директора з виховної роботи
Мірніченко Н.Г. показали виховний захід «Ми діти козацького роду»
Обговорили зміни в освітньому процесі, що стосуються шкільних бібліотек. Серед іншого, мова йшла про припинення використання бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК) та впровадження універсальної десяткової класифікації (УДК) у практику роботи шкільної бібліотеки.
Провели майстер-клас  Бук-арт: «Нове життя старих книг».  Розглянули оригінальні моделі книжкового мистецтва, а також самостійно навчилися робити шедеври зі старих книг та журналів, які стали непотрібні.  Часу виявилося мало для такої роботи, вирішили продовжити ще наступним разом.
На завершення семінару відвідали сільську бібліотеку. 
Семінар пройшов плідно, у теплій атмосфері. Слухачі семінару жваво обговорювали бібліотечну роботу, охоче ділилися досвідом роботи.



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки