Я завжди рада гостям! :)

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Про затвердження Примірного переліку ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 1633 від 19 грудня 2017 року

Про затвердження Примірного переліку
ігрового та навчально-дидактичного
обладнання для закладів дошкільної освіти

Відповідно до абзацу одинадцятого частини першої статті 19 Закону України «Про дошкільну освіту», пункту 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630, та з метою унормування процесу створення розвивального освітнього середовища у закладах дошкільної освіти НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Примірний перелік ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти, що додається.

2. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Кононенко Ю. Г.) забезпечити доведення цього наказу до департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій.

3. Рекомендовано департаментам (управлінням) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій з метою оснащення закладів дошкільної освіти використовувати Примірний перелік ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти.

4. Наказ Міністерства освіти і науки України від 11 вересня 2002 року № 509 «Про затвердження Типового переліку обов'язкового обладнання, навчально-наочних посібників та іграшок в дошкільних навчальних закладах (друге видання, доповнене)» вважати таким, що втратив чинність.

Управлінню адміністративно-господарського та організаційного забезпечення (Єрко I. A.) зробити відповідну відмітку у справах архіву.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника міністра Хобзея П. К.

Міністр              Л. М. Гриневич

Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки