Я завжди рада гостям! :)

вівторок, 3 травня 2016 р.

ПАСХАЛЬНЕ ЛОТО 2016

В наш рідний край весна прийшла
Нам всім Великдень принесла
Горять свічки, блищать ікони
Земля в молитві до небес
Христос Воскрес
Христос Воскрес!!!


У Трудолюбівському дитячому садочку «Дзвіночок», в молодшій групі "Квіточка" пройшло свято Великодня - «Пасхальне лото».


Великдень - велике Християнське свято на всій Землі. Кожен народ, кожна нація відзначає це свято по-різному. Пасха - це початок чогось нового і чистого. усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво. Здавнина це свято вважалося родинним. На Великдень прийнято збиратися всім разом, сім'єю. Прийнято обмінюватися пасками, фарбованими яйцями, і радісними посмішками. Пасха для дітей - це перш за все, знайомство з історією. І кожен вихователь нашого дошкільного закладу, вчить всіх традицій святкування "Великодня".
Свято пройшло в ігровій формі «Лото», де обиралась кулька з номером та завданням.
Діти співали пісні, танцювали, грали в оркестрі, грали у традиційні Великодні ігри з писанками, у естафетну командну гру "Перенеси Писанку”, та ін.
Не забули і про батьків, вони теж брали учать у конкурсах. Море позитивних емоцій у дітей викликала гра "Музична писанка”. Де батьки утворили гарне велике коло і коли музика починала грати, вони передавали писанку один одному, коли музика переставала грати у кого в руках залишалась писанка, той учасник вибувала з гри. Так коло поступово зменшувалось і з’явився переможець гри (Качур Назар – брат нашої учасниці свята Богдани, та учень нашої школи).
І в останньої кульки було завдання: розмалювати писанки. Батьки разом з дітьми розмальовували писанки, які потім узяли на згадку. Доки всі грали і пасочки поспіли, добрі, пишні, всім на диво. В кінці свята діти отримали пасочки.

Свято пройшло в гарному настрої, діти та батьки були одягнені в українські вишиванки.



























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки