Я завжди рада гостям! :)

вівторок, 12 червня 2018 р.

Фестиваль педагогічних ідей дошкільної освіти

12 червня на базі Дібрівського ДНЗ «Пролісок» пройшла оперативно методична нарада для вихователів ДНЗ та НВК Миргородського району на тему «Підсумки проведення методичної роботи у 2017-2018 навчальному році. Фестиваль педагогічних ідей».
У фестивалі взяли участь вихователі, які мали можливість представити окремі інноваційні методи, прийоми та форми роботи з дітьми.
Вихователь Дібрівського ДНЗ «Пролісок» Зоріна Ольга Володимирівна поділилась
досвідом проведення ранкових зустрічей, яка зарядила усіх позитивом і творчістю. А далі – майстер-класи – проведення  ігор «Гра з бананом», «Кошик привітань», «Ми одна сім’я», «Гра з м’ячем», вправи «Доторкнись до синього», «Крісло автора», «Це чудово!». Ознайомилися з  інструментами ранкової зустрічі та визначили її правила.
ЇЇ колега Григоренко Любов Костянтинівна провела тренінг з розвитку зв'язного мовлення на тему «Програма розвитку дитини дошкільного віку ''Українське дошкілля'' зі змінами».
Я, відвідавши обласний семінар поділилася набутими знаннями за методикою Марії Монтессорі. Присутніми були переглянуті фрагменти занять та провели аналіз роботи класу Монтессорі.
Про нову форму організації освітньої діяльності – лепбук, їх видами , етапами виготовлення , варіантами використання познайомила педагогів методист РМК з дошкільної освіти Гнатченко Наталія Миколаївна. Вона презентувала всім присутнім лепбуки Рожко Інни Сергіївни (методиста з природознавства), які усім сподобалися. Також Наталія Миколаївна підвела підсумок проведеної роботи та надала подальші рекомендації.

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки