Я завжди рада гостям! :)

неділю, 25 грудня 2016 р.

Свято Миколая

Є   на  світі  свят багато
Урочистих, визначних,
Але     Миколая    свято
Найприємніше  із  них. 
Дійсно, свято Миколая – одне з найулюбленіших і найбажаніших  для дітей. Це добре, очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей.
Настання його чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято прекрасний привід впустити в свій будинок казку і
насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх. Така казка завітала і в наш дитячий садок «Дзвіночок». А допомогли її відтворити учні 4 класу (класовод Мазур К. Ф.), які завітали у молодшу групу «Квіточка».
Учні показали цікаве дійство з піснями, віршами, молитвами до Святого Миколая. Дошкільнята теж не сиділи осторонь: грали разом в ігри, танцювали, співали та попрохали у Святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини. Школярі подарували малюкам власноруч виготовлені чобітки з солодощами, а батьки писані пряники-рукавички.

Вже пізніше  діти навперебій розповідали про те, які подаруночки поклав під подушечки для них святий Миколай вдома: кому ляльку, кому машинку, солодощі, конструктори, книжки, олівці, фломастери. Безліч подарунків і, що найбільш приємно, що нікому не поклав різочку. Адже усі діточки були чемні і слухняні.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Загляньте і на інші сторінки